Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
| Odebírat téma | Přejít na váš poslední příspěvek | Přejít na první nepřečtený příspěvek
41107× 132 ... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
|
Carcassonne STAR WARS
Našel jsem novinku ze světa Carcassonne tohle bude velice zajímavá kombinace! Popis hry: - Zažijte vzrušující dobrodružství ve vesmíru Star Wars ve vzrušujícím světě Carcassonne! Známé pravidla budou zjednodušena některými chytrými změnami, a tak nabídne zcela nový zážitek ze hry. Vzrušující souboje o nadvládu ve vzdálené galaxii čekají na vás. Mistr rozhodující bitvy a vojáci na cestě k vítězství. Nechť tě provází síla! Vydání hry: Podzim 2015 Vydavatelství Hans im Glück Verlags oznámilo, že hra Carcassonne Star Wars bude zveřejněna na podzim roku 2015. Zpráva přišla prostřednictvím [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] po veřejné ukázce na mezinárodním veletrhu hraček, Spielwarenmesse, v Norimberku.Stránky: [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
Chmura
9.10.2015, 20:29
Tak to je bomba tohle musím mít :P :P :P !
Jsem blázen do Carcassonne a do Hvězdných válek a tohle je dva v jednom :P !
Chmura
12.10.2015, 20:53
Tak tady je další ochutnávka hry: - ukázka karet a žetonů, samolepky na figurky, počítadlo bodů...
Vypadá to pěkně že :P !
Chmura
1.11.2015, 20:59
(23.10.2015, 9:47)endomame Napsal(a): tak na CUNDO už je k objednání za 23Eček No trošku drahá sranda ... :( Tady je další ochutnávka hry: - více v příloze ...
Chmura
7.1.2016, 20:02
Také jsem zvědavý na první dojmy ze hry. :) Sám si pohrávám s myšlenkou si ji opatřit! :P
Chmura
8.1.2016, 11:23
(8.1.2016, 0:22)endomame Napsal(a): Taky bych se k vam pridal....abych to mel kompletnejsi. 2.0 verzi bojkotovat budu i nadale.....jedine snad zima by jeste sla Tak to je snad jasné! U verze 2.0 jsou překrásné krabice, ale toje asi všechno! :( :( :(
Chmura
29.1.2016, 22:03
Carcassonne STAR WARS jde zakoupit už i u nás!
Zatím bohužel jen s německým a anglickým návodem (Německá jazyková mutace). Cena: 699 -,Kč Odkaz: [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
Chmura
16.2.2016, 0:04
(15.2.2016, 22:13)Tomáš Napsal(a): Tak už mi konečně taky dorazila zásilka s edicí Star Wars. Právě překládám pravidla. Pomůže mi pak někdo s grafickou úpravou, aby se co nejvíce podobala originálu? Jasně, proč ne!
Chmura
(16.2.2016, 21:26)Tomáš Napsal(a): Super! Jakmile to prelozim, poslu Vam to k prepracovani... Predem diky.COŽE? Ty si neviděl ani jeden díl Star Wars. Jak můžež vůbec žít? Rebel Alliance - [b]Aliance rebelů [/b](Aliance pro obnovu Staré Republiky nebo jen rebelové) ODKAZ: [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] Empire - Impérium nebo také Galactic Empire (Galaktická říše, nebo Galaktické impérium) ODKAZ: [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.] Bounty Hunters -Nájemný lovec (Boba Fett) -přímo ta postava na kartičce Jsem pro!
Chmura
16.2.2016, 22:05
(16.2.2016, 22:00)Miroslav Váša Napsal(a): já bych řekl : Jsem pro! RebelovéImpérium u třetího výrazu si nejsem jistý co by bylo nejlepší
Chmura
|
|
|
| Pravděpodobně související témata… | |||||
| Téma | Autor | Odpovědi | Shlédnuto | Poslední příspěvek | |
| AKCE Safari + Star Wars! | Chmura | 0 | 454 |
11.11.2019, 7:52 Poslední příspěvek: Chmura |
|
| Carcassonne Star Wars - 1. rozšíření | Eldenroot | 29 | 10 606 |
6.11.2016, 19:42 Poslední příspěvek: Chmura |
|
| Carcassonne: Star Wars | Eldenroot | 5 | 2 577 |
2.6.2016, 22:04 Poslední příspěvek: Chmura |
|
Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)

![[-]](https://www.carcassonneforum.cz/images/collapse.png)
) nebo v tom, že jsem neviděl ani jeden díl Star Wars. Může mi někdo poradit, jak přeložit následující výrazy?