(23.3.2016, 17:46)peťul Napsal(a): První střípky z pravidel tohoto rozšíření:
Můžete si všimnout, že od katedrál vedou 3 až 4 cesty. Právě na ně se totiž budou pravidla tohoto rozšíření soustředit. Bylo prozrazezno, že hodnocení bude podobné jako jadna z oblastí v Carcassonne Zlatá horečka. Samozřejmě jsem se hned na pravidla tohoto Carcassonne podíval a zjistil následující:
Ve Zlaté horečce jsou města, z nichž vedou koleje (pro nás katedrály, z níž vedou cesty). Města jsou dokončena v okamžiku, když jsou uzavřeny všechny koleje vedoucí do tohoto města (katedrály jsou dokončeny v okamžiku, když jsou uzavřeny všechny cesty vedoucí ke katedrále). Za každou uzavřenou kolej poté hráč získá 3 body (za každou uzavřenou cestu poté hráč získá – zde bych typoval, že také 3 body).
Říkal jsem si, co za pravidla ještě můžou vymyslet a ono to přeci jen ještě jde. Jestli pravila budou taková jak jsem popsal výše tak to bude super
Ještě, že už mám také objednáno

Máš naprostou pravdu. Každé nové Carcassonne přináší nějaký nový prvek, který by se, myslím, mohl uplatnit i u klasiky - modrého
.Omlouvám se fanouškům Star Wars, ale Carcassonne v kosmu mne osobně nebere. Zato myšlenka soubojů by možná slušela i rytířům...

Jen ty kostky jsou až moc náhodné

EDIT:
Nějaké bonusové body by měly přinést katedrály i zlodějům, kteří obsadí cesty ke katedrále ...
[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

. Jestli pravila budou taková jak jsem popsal výše tak to bude super 
![[-]](https://www.carcassonneforum.cz/images/collapse.png)