CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Nové rozšíření v časopise Spiel Doch [Labyrint]

téma založeno uživatelem peťul - 5.3.2016, 11:30 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Adam Vondra 6 Asusik 2 Chmura 4 Eldenroot 15 endomame 3 Karel 1 LukyBil 1 Miroslav Váša 2 PepaN6680 3 peťul 7 Tomáš 2
pokud bych měl cestu do Německa, bude někdo chtít vzít jedno číslo časopisu? Pro sebe ho budu shánět určitě, tak se ptám rovnou i vás ostatních, protože to vypadá opravdu zajímavě Usměvavý
[-] 2x   Chmura, Eldenroot
Odpovědět
jel bych tam ten víkend po tom, co to vyjde (zatím to mam v plánu, ale není to na 100%) - konkrétně v sobotu 19. Vyšlo by to stejně jako cena časopisu, tuším, že jsem koukal asi 4,10 eura.
Odpovědět
(5.3.2016, 21:41)Miroslav Váša Napsal(a):
(5.3.2016, 19:53)Adam Vondra Napsal(a): jel bych tam ten víkend po tom, co to vyjde (zatím to mam v plánu, ale není to na 100%) - konkrétně v sobotu 19. Vyšlo by to stejně jako cena časopisu, tuším, že jsem koukal asi 4,10 eura.
A ty víš, kde se dá v Bundesrepublik sehnat takový časopis? Bývá to ve specialkách, v trafikách, na benzinkách?. Čeká mě cesta do Švýcar, ale je to celou cestu po dálnici, nemám moc času hledat, ale kdybych věděl, že je šance třeba i v obyčejné trafice, podival bych se....

V trafikách, ale jak kde... znám třeba dvě hne vedle sebe v Drážďanech, v jedný tyhle věci - spielbox, warhammer a podobně maj a ve druhém na mě koukali jako na mimozemšťana Velký úsměv takže asi tolik k tomu, v tomhle ti konkrétně moc neporadim...

pro všechny ostatní - sám počkám jestli bude skutečně jedna kartička ve verzi 1.0 nebo to bude verzek jiné Carcassonne hře (osobně doufám ve variantu A, ale uvidíme) - teprve potom budu přijímat objednávky a všechny informovat Usměvavý
Odpovědět
moje němčina sice není žádný zázrak ale na 99% bych ti potrvdil to, co ti napsal strýček google Usměvavý
[-] 2x   Eldenroot, peťul
Odpovědět
než pojedu, budu všechny tady na foru informovat a přijímat závazné objednávky Usměvavý zatím je dost času, přeci jen časopis ještě ani nevyšel Usměvavý

a ano, je to dost, ale... Velký úsměv
Odpovědět
všem se zatím omlouvám - tento víkend na 100% do Německa nepojedu a nejspíš (vzhledem k Velikonocům) se tam dostanu až v dubnu. Nebudu tudíž zatím dělat hromadnou objednávku, ale počkám, jak to nakonec bude. 

Samozřejmě NEŽ pojedu, dám včas (minimálně týden předem vědět) v sekci společné objednávky a vzhledem k tomu, že se chystám přímo do centra Drážďan (trocha kultury a nákupů Usměvavý nebude problém případně zkusit sehnat i jiné, u nás nedostupné věci k naší oblíbené hře - konkrétně mě napadají minirozšíření, družina a podobně.
[-] 3x   Chmura, Eldenroot, Karel
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Nové vydanie Lovci a zberači ako aj nové logo HiG Bumsakalaka 10 1 615 1.10.2020, 14:18
Poslední příspěvek: Chmura
  SPIEL 2020 Nakoniec bude - ale len online - SPIEL.digital Bumsakalaka 0 393 21.5.2020, 22:00
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  Veletrh SPIEL DOCH! in Duisburg 2020 Chmura 6 1 377 29.3.2020, 16:56
  Čtyři nové mapy pro Carcassonne a nové rozšíření (Nová edice) Chmura 16 3 006 22.1.2020, 23:41

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)