CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Duchové Carcassonne / Duchovia Carcassonne (nová Carcassonne hra)

téma založeno uživatelem Chmura - 24.2.2022, 15:19 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 22 Chmura 18 Fanny 4 hepyno 4 Kamzik 2 Mati 5 peťul 6 šmoula 10 TGD 1 Weetek23 2
Můžete nakouknou na připravované stránky s pravidly na stránkách WikiCarpedie v angličtině. Obrázky zatím ignorujte, neodpovídají těm z návodu, budou teprve doplněny.

Pravidla pro samostatnou hru Duchové Carcassonne:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Pravidla pro 11. rozšíření:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Odpovědět
Malá upoutávka od Mindoku:

Pokusil jsem se z videa zachytit jeden obrázek a máme tak potvrzený název rozšíření: Duchové, zámky a hřbitovy

Přiložené soubory Miniatury

Odpovědět
Tak se nám troch zkomplikoval název rozšíření, neboť ve zveřejněném návodu je uveden název "Mlha, zámky a hřbitovy".

Napsal jsem do Mindoku dotaz, který z názvů bude pro rozšíření oficiální.
Odpovědět
Podle aktuálního infomailu od Mindoku budou mít tuto hru na svém skladu od 44. týdne (tedy od 31. října) a budou ji nabízet prodejcům za 849Kč.
[-] 2x   Chmura, Petr Chytka
Odpovědět
(26.9.2022, 18:49)peťul Napsal(a): Tak se nám troch zkomplikoval název rozšíření, neboť ve zveřejněném návodu je uveden název "Mlha, zámky a hřbitovy".

Napsal jsem do Mindoku dotaz, který z názvů bude pro rozšíření oficiální.

Na stránkách Mindoku jsem objevil nový návod pro rozšíření ve kterém je změněn název na Duchové, zámky a hřbitovy.

Obě verze návodu najdete v sekci ke stažení - 

V aktuálním tištěném vydání bude tedy název "Mlha" a pokud bude dotisk, očekávám že se použije nové PDF s názvem "Duchové".
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
Tak první výtisk této hry se Mindoku povedlo vyprodat a právě by měl probíhat dotisk. Snad tedy bude i opravený návod.
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)