CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Duchové Carcassonne / Duchovia Carcassonne (nová Carcassonne hra)

téma založeno uživatelem Chmura - 24.2.2022, 15:19 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 22 Chmura 18 Fanny 4 hepyno 4 Kamzik 2 Mati 5 peťul 6 šmoula 10 TGD 1 Weetek23 2
Máme tu video : 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Odpovědět
Na BGG jsem objevil 2 nové obrázky.

Přiložené soubory Miniatury

Odpovědět
(22.7.2022, 19:32)Bumsakalaka Napsal(a): Prve krabice by mali byt k dostaniu 15. septembra 2022, prave od 999 games (Holandsko)

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Blba sprava je, ze za to chcu €34,95, cize viac ako za klasicke velke rozsirenie :(

Vpohodě, cena půjde dolů. I jubilejní edice byla taky zpočátku cena okolo 1000 Kč, ale nakonec je to vpohodě.
A nemyslím si, že by se to za téměř 900 Kč prodávalo.
Odpovědět
Objevil se další obrázek se startovní kartičkou o velikosti 2x2 Mrknutí

Přiložené soubory Miniatury

Odpovědět
Mě třeba zklamaly kulaty rohy Smutný To je zase něco pro mě  Naštvaný
Jinak co se týče důchů (figurek) jako takových , tak co to udělat vylíváním z epoxidové pryskyřice , která je průhledná a možná by šla trochu zmatnit Mrknutí
Odpovědět
(13.9.2022, 9:55)hepyno Napsal(a):
(13.9.2022, 9:33)šmoula Napsal(a): Mě třeba zklamaly kulaty rohy Smutný To je zase něco pro mě  Naštvaný
Jinak co se týče důchů (figurek) jako takových , tak co to udělat vylíváním z epoxidové pryskyřice , která je průhledná a možná by šla trochu zmatnit Mrknutí

A dá sa vylievať aj fluorescentný epoxid?
Epoxid je bezbarvá, čirá hmota ,která za cca 24hod ztvrdne , takže pokud do ní zamícháme nějaké barvivo, tak si myslím, že může být i fluorescenční  Myslí si svoje  Ovšem nevím kolik by se té barvy muselo přidat, aby to dostatečně světelkovalo a zároveň nerozhodilo konzistenci této 2 složkové "hmoty".
Udělám asi experiment se základními barvami (jak jinak než modrou) a dám vědět. Nicméně už odbíháme od tématu Duchů Velký úsměv Takže po otestování založím téma v dílně Mrknutí
[-] 2x   Chmura, hepyno
Odpovědět
(4.11.2022, 21:57)hepyno Napsal(a): Čo pozerám obrázky rozbalených Duchov, dobre vidím, že tam nie sú ružové figúrky?

růžové tam jsou Mrknutí Mrkni na pravidla Mrknutí
[-] 3x   Chmura, hepyno, peťul
Odpovědět
Na cundco se objevila nová verze pravidel k této hře.
Vzali v potaz faq (často kladené otázky) a hlavně zrevidovali 6. Úroveň, kterou bylo doposud téměř nemožné pokořit.

Máme někdo odvahu napsat MindOKu zda-li má v plánu tuto aktualizaci pravidel vydat ?
Odpovědět
Přeložil jsem FAQ (často kladené dotazy) a umístil jako přílohu "duchove_FAQ_CZ.pdf" do tématu s pravidly - 

Jsou tam sice některé dotazy úplně mimo - např. jestli startovní kartička (o velikosti 2x2) se počítá jako jedna kartička - to by asi už měli všichni chápat....no ale budiž Mrknutí
[-] 3x   hepyno, Mati, peťul
Odpovědět
(19.4.2023, 9:14)Mati Napsal(a): Mohli by ako kompenzáciu dať do nového balienia tie ich nové figurky a priesvitné duchy..(síce o tom pochybujem ale nádej umiera posledná)

No to bych neviděl jako dobrou kompenzaci, protože ti co jsi koupili hru se "špatnými" pravidly, by na tom byly nejhůř - špatny pravidla + dřevění duchové....Takže by si ideálně museli koupit celou hru znovu Smutný
[-] 1x   hepyno
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)